Kijk mee in mijn atelier: Februari 2023

We begonnen de maand met iets creatiefs voor mijn papegaai Guusje: een nieuwe speelplek bovenop haar kooi!

De rest van de maand heb ik vooral veel geknutseld met de kinderen: heel veel snippertjes knippen, zijn we al begonnen met paaseieren versieren en gingen we natuurlijk knutselen voor Valentijnsdag. Met de kinderen van de Kunstklas maakte ik papegaaien van klei, met échte veren van Guusje!

Ik heb eindelijk een paar van mijn kunstvogels ingelijst – ze zijn te koop! 😉

O ja, ik doe ook weer mee aan #the100dayproject. Elke dag teken ik wat op kleine gekleurde memoblaadjes.

En… ik was jarig! Feest! Ik kreeg van mijn man en kinderen een Cricut Easypress cadeau. Ben zo benieuwd!

Dankjewel voor het kijken! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait