Kernwaarden

Verbinding
Een wekelijks samenzijn van creatievelingen en verbinding tussen jonge kunstenaars. Noemen die grote mensen dat niet netwerken, ofzo? We zijn met kinderen van alle leeftijden samen en we leren van en met elkaar. Het belangrijkste: samen hebben we heel veel creatief plezier!

Verdieping
Elke week worden er andere materialen aangeboden waar we mee aan de slag gaan: van viltstiften tot alcohol markers en van aquarelverf tot acryl. 

Wil jij je graag ergens anders of nog meer in verdiepen? Laat het mij weten!

Ik ben gediplomeerd leerkracht basisonderwijs en heb jarenlange creatieve ervaring. Samen kijken we naar wat jij graag wil uitproberen en hoe we daar vorm aan kunnen geven.

Vrijheid
Elke week is er een opdracht die je mág maken. Maar heb jij iets anders in je hoofd wat je graag wilt maken? Vertel het mij en dan gaan we samen kijken naar welke materialen en mogelijkheden er zijn. Er is altijd ruimte en vrijheid voor jóuw creativiteit. Ik wil jou als jonge kunstenaar helpen groeien!

Misschien maakt een kind het hele schooljaar geen enkele opdracht van mij maar zit hij alleen maar te schetsen en gaat hij aan het einde van het schooljaar met een dik gevulde klapper schetsen naar huis… dan ben ik trots! Dit is een kunstenaar in de dop die zijn passie volgt. Hij is wel elke week creatief bezig geweest en samen met andere creatievelingen in verbinding geweest.