Vlek & Verbeelding

Er is geen opdracht, maar elke les zijn er nieuwe materialen om vrij mee te werken, experimenteren en… kunst maken!

De kinderen krijgen materialen aangeboden om zelf mee te experimenteren. Natuurlijk zijn er kunstboeken en schetsboeken vol met ideeën om inspiratie op te doen of na te maken (want dat is ook heel leerzaam!)

De nadruk ligt op spelen en experimenteren in plaats van het resultaat. We focussen niet zozeer op ”het maken van iets moois” maar op het ontdekken materialen.

Tussendoor drinken we water of limonade met iets lekkers erbij. En elke les mogen de kinderen een sticker uitzoeken voor op hun knutselklapper. Dit is een grote hit!

Gratis knutselklapper
Bij aanschaf van een strippenkaart krijg je een gratis knutselklapper met je eigen naam erop. Daar kan je al je werkjes in bewaren die je tijdens de les maakt. Aan het einde van de les mag je de klapper in het lokaal bewaren.

In juni en december vindt er een Mini Museum plaats. Iedereen mag komen kijken naar jouw kunstwerken! Daarna neem je je knutselklapper mee naar huis. Na de kerstvakantie en na de zomervakantie krijg je weer een nieuwe knutselklapper.

Losse les €9,50
Strippenkaart 10 lessen 
(+ gratis knutselklapper met naam!)
€85,00

Alle creatieve lessen vinden plaats op De Zonnepoort, Forum 12, Elst. Via de achterdeur kun je naar binnen, dan de trap omhoog en in het eerste lokaal staan de knutselspullen klaar!

Aanmelden
Wil jij je graag aanmelden? Download het inschrijfformulier en stuur een foto of scan naar info@dionnesdesigns.nl ❤️

Wil je graag eerst een proefles? Geen probleem! Stuur even een mailtje naar info@dionnesdesigns.nl en kom gezellig sfeerproeven tijdens een van de lessen!