Mixed feelings (2023-2024)

Een serie kunstwerken waarin ik de mixed media meer wilde gaan ontdekken. En daarbij had ik gemengde gevoelens. Onzekerheid, doe ik het wel goed? Wordt het wel mooi? Maar ook de spanning en het enthousiasme, omdat ik het erg leuk vond om te ontdekken en blij verrast was met het resultaat.

Het hele leven bestaat uit gemengde gevoelens. Een mens gaat door zoveel verschillende periodes heen in zijn of haar leven. Heel veel verschillende gebeurtenissen en beslissingen. Alles heeft zijn voor- en nadelen. Er is vaak geen goed of fout. Overal leer je van.

Wat ik geleerd heb is dat het leven heel veel moois te bieden heeft. En op het moment dat je op zoek gaat naar de kleine, mooie dingen in het leven, wordt dan vanzelf meer en groter. Zoek naar geluksmomentjes. Een kop thee drinken in de zon. Een koppel duiven die elke dag trouw in je tuin komen eten. Met je kinderen in de speeltuin. Met je man een simpele lunch buiten de deur.

En wat ik ook zeker weet is dat ik mixed media heel erg leuk vind en daar graag nog meer in wil experimenteren.

Mixed media | 21×29,7 cm

Heb je iets gezien waar je interesse in hebt? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op!