Creatieve Kids

Elke week een ander werkje maken met verschillende materialen – en heel veel ruimte voor eigen inbreng!

Heb jij een ander idee wat je zou willen maken? Laat het mij weten! Dan kijken we of we dezelfde les hiermee aan de slag kunnen gaan, of anders een volgende les. 

Creatieve Kids is voor alle kinderen van 4 tot 16 jaar. Dat betekent dat de kinderen van alle leeftijden bij elkaar zitten. Want ik zie dat kinderen van verschillende leeftijden heel goed van en met elkaar kunnen leren: de jongste kinderen kunnen leren wat er allemaal mogelijk is en hoe de materialen gebruikt moeten worden. De oudste kinderen zitten vaak al een beetje vast in het perfectionisme en kunnen van de jongere kinderen leren dat los te laten en de materialen juist op een andere manier te gebruiken. En vooral dat het niet perfect hoeft te zijn. Er ontstaat prachtige interactie, samenwerking en communicatie tussen de oudste en jongste kinderen.

De kinderen krijgen allemaal dezelfde opdracht maar wel op eigen niveau. 

Bij aanschaf van een strippenkaart krijg je je eigen knutselklapper. Daar kan je al je werkjes in bewaren die je tijdens de les maakt. Aan het einde van de les mag je de klapper in het lokaal bewaren, of neem je de klapper mee naar huis en kan je vol trots laten zien wat je gemaakt hebt! Elke les neem je de klapper weer mee en maken we weer nieuwe creaties. 

Tussendoor drinken we water of limonade met iets lekkers erbij. 

Losse les €9,50
Strippenkaart 10 lessen €85,00

Alle creatieve lessen vinden plaats op De Zonnepoort, Forum 12, Elst. Via de achterdeur kun je naar binnen, dan de trap omhoog en in het eerste lokaal staan de knutselspullen klaar!

Aanmelden
Wil jij je graag aanmelden? Download het inschrijfformulier en stuur een foto of scan naar info@dionnesdesigns.nl ❤️

Wil je graag eerst een proefles? Geen probleem! Stuur even een mailtje naar info@dionnesdesigns.nl en kom gezellig sfeerproeven tijdens een van de lessen!

Er zijn 20 plekken beschikbaar en vol = vol. Wanneer er meer dan 20 aanmeldingen zijn gaan we kijken voor een extra dag in de week.