Kijk mee in mijn atelier: Maart 2023

We begonnen de maand met een heerlijke les in de kunstklas: een Bob Ross schilderij op een dakpan schilderen! Later werkten we ook nog met blacklight stiften, zo cool!

Natuurlijk ben ik ook weer in mijn eigen atelier creatief bezig geweest, heb ik nieuwe knutselactiviteiten voor kinderen voorbereid, ging ik verder met #the100dayproject en heb ik voor mezelf gewerkt.

Ik had voor het eerst kindercolleges met Guusje om te vertellen over een papegaai als huisdier. Wat een opkomst, wat een succes! Ik schreef mijn eigen verhaaltje om voor te lezen aan de kinderen, ik liet filmpjes zien en ik nam allerlei spulletjes en heeeel veel foto’s mee.

We maakten ook nog een nieuwe zitplek voor Guusje in de keuken. Ze wil nu nergens anders meer zitten, haha!

En ik heb wat nieuwe dingen uitgeprobeerd met sensorisch spel. Mijn dochter van 4 vond het geweldig. Dat gaan we vaker doen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait