Kijk mee in mijn atelier: Juli 2023

Mijn maand begon met heel veel doodlen in mijn atelier. Elke ochtend om 06.00 uur (en soms nog eerder zelfs:)) was ik in mijn atelier. De dag beginnen met doodlen voordat iedereen wakker wordt. Nou ja… de laatste weken werd mijn dochter net zo vroeg wakker als ik en wilde ze natuurlijk mee naar het atelier! 🙂

Voordat de zomervakantie startte nog een bedankje aan alle juffen geven. Mijn dochter maakte haar eigen kunstwerkje, ik zette er een kunstwerkje van mij achter. Et voilà!

En toen… was het zomervakantie! Iedereen thuis, dus minder tijd in mijn atelier. Soms vind ik dat jammer, maar eigenlijk ben ik in de zomervakantie en kerstvakantie ook wel helemaal opgebrand dat ik ook toe ben aan vakantie en even niks anders dan alleen maar de vakantiedagen en feestdagen doorbrengen met mijn gezin.

We gingen weer kamperen met onze vouwwagen en wat was het heerlijk! We hebben enorm genoten van de natuur, het samenzijn, maar ook… knutselen! Ja, toch! Ik heb dan wel echt behoefte aan vakantie en even ‘niks’ doen, maar op vakantie hangen we toch een tekeningenlijn aan de tent en gaan we heerlijk knutselen. Bij het animatieteam, bij de tent, in de musea, overal lekker knutselen.

We bezochten veel mooie plekken, onder andere het Drielandenpunt en de Mergelgrotten, en in de video kan je daar veel foto’s van zien. Guusje deed het zoals altijd perfect op vakantie. Kamperen draait zij haar vleugel niet voor om. 😉 Maar ook Sam deed het heel goed! Dat hadden we niet verwacht, we zijn zo trots op onze pup!

Hoewel… hij kan ook echt wel ondeugend zijn…

Thuis bezochten we nog de Colorfield performance in Park Lingezegen. Wat een prachtige kunstwerken zijn er al gemaakt! Ik kon ze helaas niet allemaal bewonderen, zoveel rust hadden mijn kinderen niet, haha. Maar ik ga deze zomer vast nog eens terug!

Bedankt voor het lezen en kijken! x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait