Kijk mee in mijn atelier: Juni 2023

Ik begon deze maand in mijn atelier met het voorbereiden van de Kunstklas. Want deze maand begon de allereerste minicursus van de Kunstklas! De kinderen maakten prachtige werken geïnspireerd door Kandinsky en Van Gogh. Helaas zijn mijn lessen alweer voorbij. Maar: nu wel lekker genieten van de vakantie. En na de zomer weer fris aan de slag met een nieuwe cursus Kunstklas!

Een paar weken geleden ben ik gestart met elke dag een doodle, voordat ik de dag begin. Meestal doodle ik wat met verf – nog in mijn pyjama zelfs, meteen nadat ik uit bed kom. 🙂 Ik merk dat ik nu na een paar weken veel vaker creatief bezig ben, overal waar het kan even tussendoor lekker bezig zijn. En dat is zo fijn!

Maar we hebben vooral ook veel tijd samen met het gezin. We hebben echt een ritme te pakken met onze puppy en als het even kan gaan we met het hele gezin, ook met Guusje, lekker wandelen en spelen. Heerlijk!

Het is ook een maand geleden dat ik mijn dreadlocks heb laten zetten. De tijd vliegt! Ik ben er nog steeds ontzettend blij mee. Het begint al wat te pluizen en volgende maand heb ik weer een afspraak staan om mijn dreadlocks te laten bijwerken. Jep, dreadlocks laten zetten kost veel tijd en onderhoud!

Mijn #100dayproject staat even op een laag pitje. Daar heb ik dubbele gevoelens over. Enerzijds jammer natuurlijk, maar anderzijds is het niet erg om even iets te laten liggen tot later. Het belangrijkste vind ik dat ik creatief bezig ben, want daar voel ik me goed bij. En wat het dan is, dat maakt niet zoveel uit.

Bedankt voor het lezen en kijken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait