Kunstklas

Kunstklas is er voor kinderen tussen de 9 en 19 jaar oud. Er wordt gewerkt met zoveel mogelijk verschillende materialen en technieken. Op het platte vlak én in 3D. Binnen de lijntjes, maar ook erbuiten. Je leert dat wanneer je denkt dat iets is ‘mislukt’,  je juist jezelf verbetert. Kunstklas is ontdekken, leren en vooral… plezier hebben in het maken.

In januari 2023 start een nieuwe reeks lessen met als rode draad ‘Geniale materialen’. Élke les gaan we met een ander materiaal aan de slag. Waar werkten beroemde kunstenaars mee? Is elk materiaal geschikt om kunst te maken? Je hebt vast wel eens met papier, stiften, potloden en verf gewerkt. Maar kun je er ook op een andere manier mee werken? En ook materialen die je misschien nog nooit in je handen hebt gehad, komen zeker voorbij.

Op deze en nog veel meer vragen gaan we het geniale antwoord vinden. Jullie zullen zelf geniale kunstwerken maken en we sluiten af met een heuse kunst-expo!

Meld je aan via Creatief Collectief Elst.

Bijzonderheden

  • Minimaal 6 deelnemers, maximaal 10. (Bij minimaal 6 kinderen op de wachtlijst gaan we kijken naar een tweede groep.)
  • De laatste les (21 april) is expo-les: ouders, familie, vriendjes etc zijn welkom om het werk van de kinderen te bekijken
  • Geen les in de schoolvakanties.