🇬🇧 Sinterklaas has been in the Netherlands for a while now and of course we baked ‘pepernoten’ (ginger bread) and… decorated our own chocolate letters!
For the ginger bread we used Kant & Klaar Kruidnotendeeg. It couldn’t be easier: take the dough out of the packaging, roll into balls and put in the oven. And to be honest: I liked this dough much better than the one from bags.
For the chocolate letters we used regular chocolate letters from the supermarket. I had some leftover chocolate at home that I melt in a pan. We spread this on the chocolate letters and then we decorated the letters with smarties and a luxury chocolate. But of course you can use anything to decorate.
Have fun!
🇳🇱 Sinterklaas is alweer een tijdje in Nederland en wij bakten natuurlijk pepernoten en… versierden onze eigen chocoladeletters!
Voor de pepernoten gebruikten we Kant & Klaar Kruidnotendeeg. Makkelijker kan je het niet hebben: het deeg uit de verpakking halen, balletjes rollen en in de oven zetten. En eerlijk gezegd: ik vond deze deeg veel lekkerder dan die uit zakjes.
Voor de chocoladeletters gebruikten we gewone chocoladeletters uit de supermarkt. Ik had nog wat restjes chocola thuis die ik gebruikte om te smelten in een pannetje. Dit smeerden we op de chocoladeletters en daarna hebben we de letters versierd met smarties en een luxe chocolaatje. Maar je kan natuurlijk alles gebruiken om te versieren.
Veel plezier!