Week 24

Maandag 10 juni 2024
Wat ‘n weertje koekepeertje… ik stond te popelen om weer te gaan hardlopen (ja echt waar..!) maar die regen viel me toch wel erg tegen… morgen lekker beginnen met de avondvierdaagse, da’s ook sportief! 🥾

Dinsdag 11 juni 2024
Vandaag de eerste dag van de avondvierdaagse. We wandelen samen met een groepje ouders en kinderen van school en ik ben alvast begonnen met ontwerpen en voorbereiden van een traktatie voor de kinderen om vrijdag uit te delen. 🥾

Na heel veel buien overdag 😬 hielden we het gelukkig de hele avond droog!

Woensdag 12 juni 2024
Vanochtend een drukke ochtend in mijn atelier. Nadat ik gisteren was begonnen met de voorbereidingen voor de traktatie, ging ik ze vandaag allemaal maken. Ik vroeg hoeveel kinderen we nou eigenlijk in ons groepje hadden en er werd mij gezegd 15-20 kinderen. Oeps! Dat was veel meer dan ik dacht. Nog even naar de winkel om extra apenkoppen te gaan halen. En uiteindelijk 20 traktaties gemaakt. “Ik ben APETROTS op jou!”

Ze zijn zo leuk geworden!

Het zou gaan regenen, precies op het moment dat we met de avondvierdaagse zouden gaan starten. Maar wonder boven wonder bleef het de hele avond droog! 

Donderdag 13 juni 2024
Vandaag de derde avond van de avondvierdaagse. Ik merk dat 2,5 km leuk is om te lopen met de jongere kinderen. Voor hun een prima afstand en toch een beetje op tijd in bed. Maar ik vind het wel jammer dat we niet zoveel natuur zien en vooral door de woonwijken heen lopen.

Vrijdag 14 juni 2024
Nog even mijn atelier in gedoken om wat stickertjes voor Dionne’s Designs te printen en snijden met mijn Cricut. Mijn voorraad was op en ik zat al een tijdje zonder. Het blijft toch zo leuk en bijzonder dat ik dit gewoon zelf kan maken allemaal. Het is niet zo dat het nou echt goedkoper is, hoor. Want het apparaat en de materialen zijn prijzig. Bovendien is de kwaliteit ook niet altijd beter dan wanneer je het online zou bestellen. Maar het is ook gewoon hobby en dus leuk om te maken. 🥰

Vandaag de laatste dag van de avondvierdaagse en wat was het een feest in het dorp! Met een grote band en zo veel mensen die klaar stonden om alle wandelaars aan te moedigen en binnen te halen. Zo gezellig! Ik deelde mijn traktatie uit voor alle kinderen in ons wandelgroepje en ook andere ouders deelden nog traktaties uit. Maar het was zo druk en alles ging zo snel, ik heb het niet eens allemaal meegekregen. Het was in ieder geval een geslaagd feestje!

Zaterdag 15 juni 2024
We gingen vandaag naar het Oorlogsmuseum in Overloon. Het museum ligt in een mooi bos met een superleuke speeltuin aan het begin. Het museum zelf was echt indrukwekkend en alles kwam best hard binnen, zo heftig, dat had ik niet verwacht. Niet zozeer voor de kinderen, maar wel voor Bram en mij als volwassene. Ik zal er later nog een uitgebreider blog over schrijven. Maar echt een aanrader, met kinderen ook!

Zondag 16 juni 2024
Het was Vaderdag en we hebben de allerbeste papa van de hele wereld natuurlijk goed verwend! Hij kreeg heel veel zelfgemaakte cadeautjes van Julian en Vayèn ❤️ en zelf had ik ook nog wat extra’s gekocht. 🎁 Maar ja, dat mag ook wel, voor de liefste papa!

Nederland moest voetballen, maar eerlijk gezegd zijn wij niet zulke voetbalfans. Máár, Bram zei, als ze door de eerste ronde heen komen, dat we wel voetbal gaan kijken. Nou ben ik niet zo van het kijken, maar het versieren en lekkere hapjes regelen vind ik wel leuk om te doen. Dan gaan we wel gezellig samen op de bank zitten, hoor. 😉

Wij supporten Nederland dan weer wel het hele jaar door met onze oranje auto. Dat telt toch ook wel? 😉

Binnenkort hebben we een speciale gelegenheid en daarvoor maken we met de Cricut Easy Press natuurlijk een heel speciaal en persoonlijk cadeau op maat! We zijn al weken aan het brainstormen en vanmiddag de hele middag ermee bezig geweest. Maar ik kan het nog niet laten zien, want stel je voor dat die persoon mijn blog leest… Maar het is zo leuk geworden! To be continued!

“Just because it’s not on social media, doesn’t mean it’s not happening.”

Ik kies er heel bewust voor om mijn creatieve leven te delen. De rest deel ik niet online. 

Wees je ervan bewust dat mensen zelf kiezen wat ze online delen en hoewel een leven van iemand misschien perfect lijkt, dat bij niemand zo is!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait