Mini Makers

We maken elke week een ander knutselwerkje met elke week een ander thema en ander materiaal. Er ligt altijd een voorbeeldje voor inspiratie op tafel. Heb je zelf creatieve ideeën wat je graag zou willen maken? Elk knutselwerkje heeft ruimte voor eigen inbreng en de mogelijkheid om er zelf iets anders ervan maken. 

Bij aanschaf van een strippenkaart krijg je je eigen knutselklapper. Daar kan je al je werkjes in bewaren die je tijdens de les maakt. Aan het einde van de les mag je de klapper in het lokaal bewaren, of neem je de klapper mee naar huis en kan je vol trots laten zien wat je gemaakt hebt! Elke les neem je de klapper weer mee en maken we weer nieuwe creaties. 

Tussendoor drinken we water of limonade met iets lekkers erbij.

Losse les €9,50
Strippenkaart 10 lessen €85,00

Alle creatieve lessen vinden plaats op De Zonnepoort, Forum 12, Elst. Via de achterdeur kun je naar binnen, dan de trap omhoog en in het eerste lokaal staan de knutselspullen klaar!

Aanmelden
Wil jij je graag aanmelden? Download het inschrijfformulier en stuur een foto of scan naar info@dionnesdesigns.nl ❤️

Wil je graag eerst een proefles? Geen probleem! Stuur even een mailtje naar info@dionnesdesigns.nl en kom gezellig sfeerproeven tijdens een van de lessen!

Er zijn 20 plekken beschikbaar en vol = vol. Wanneer er meer dan 20 aanmeldingen zijn gaan we kijken voor een extra dag in de week.