Week 40

Maandag 30 september 2024
Een nieuwe bestelling in mijn webshop, daar word ik toch zo blij van!

Ik vind dat ik te weinig knutselspullen beneden heb 🙃 en ik wil graag meer tekenen dus ik heb mijn trolley uit mijn atelier gehaald en heb die beneden neergezet. Ben ‘m nu aan het inrichten. Nog niet helemaal klaar, maar bijna!

Dinsdag 1 oktober 2024
Vayèn is wel vaker vroeg wakker (daarom ga ik ook al om 05.00 uur naar mijn atelier) maar vandaag was ze door een nachtmerrie zelfs al eerder wakker dan ik…! Dus gingen we om 05.00 uur samen naar mijn atelier. Ik probeerde mijn morning pages te schrijven, dat lukte natuurlijk niet zo goed 😉 maar daarna gingen we wel lekker samen tekenen.

Dinsdagmiddag is tegenwoordig mijn social-media-middag: dan pak ik een van de platformen (Instagram of YouTube van Guusje of Dionne’s Designs) en dan ga ik voor zover als het lukt alle social media berichten vooruit plannen. Zo komt er in ieder geval elke dag 1 post online. 🙂

Woensdag 2 oktober 2024
Na al die tijd wachten was vandaag dan eindelijk de eerste les van Vlek & Verbeelding! 🥳 Enerzijds had ik er alle vertrouwen in, anderzijds blijft het toch spannend en had ik ook wel wat zenuwen. 😉 Maar de les ging heel goed en was supergezellig. Je leest er hier meer over. 

Van Amsterdam tot Den Haag… iedereen mailt om knutselspullen te doneren! Dat wordt exxxxtra veel knutselen bij de creatieve lessen de komende tijd. 😉

Donderdag 3 oktober 2024
Het lukt me nog niet echt om tijd vrij te maken voor de grotere projecten waar ik graag aan wil werken. Maar dat is niet erg, dat komt nog wel. Maar ik probeer wél zo vaak mogelijk tijd vrij te maken om gewoon even vijf minuten te spelen, het liefst met verf, want dat is toch wel het leukste! 😉

En natuurlijk mijn (bijna) dagelijkse doodles. Ik ben al in sketch pad #13 bezig van dit jaar!

Een geluksmomentje: het zonnetje schijnt, spontaan samen een wandeling maken met Guusje en Sammie om samen de kinderen op te halen van school. ❤️🙏

Bram krijgt zo nu en dan wel eens een cadeaubon van Bol, want ja, daar werkt hij, dus als hij iets extra’s krijgt, is het een cadeaubon van Bol. 😁 En dan geeft hij de cadeaubon altijd aan mij en mag ik ‘m gebruiken voor nieuwe teken- en schildermaterialen. 🥰 En er was ook nog eens een actie van 3+1 gratis dus ik had deze spulletjes voor maar 18 euro! Ik ben heel erg happy, dat snap je wel.

Vandaag weer een nieuwe les in de knutselklas op De Zonnepoort. Ik heb nu 3 weken gehad, nog 2 weken te gaan. En dan zijn alle kinderen van groep 1-4 aan de beurt geweest. En na de herfstvakantie gaan we weer opnieuw beginnen met een nieuw thema en een nieuwe creatieve activiteit. 🥳

En ‘s middags natuurlijk weer een nieuwe les van Creatieve Kids. We werkten in het thema herfst en tekenden en schilderden ook herfstdiertjes, ivm dierendag. Je leest de blog van Creatieve Kids hier.

Zondag 6 oktober 2024
Als je mijn stories volgt op Instagram, Facebook of WhatsApp, dan heb je misschien al gezien dat ik heel erg van de feestdagen houd en het liefst de kerstboom al op zou willen zetten. Nou, dat heb ik gedaan, hoor. En niet één, niet twee, maar wel drie kerstbomen!

Of nou ja, mini kerstboompjes dan. 🤭 Maar oh, wat kan ik hiervan genieten! Deze zijn van Ikea voor maar 2,99!

Verder ging ik alvast bezig met de voorbereidingen voor Coole Creaties. Want de tijd gaat zo snel, op 14 oktober staat de volgende alweer ingepland! Er zijn nog plekjes vrij. Je kan je hier aanmelden, of als je al een inschrijfformulier hebt ingevuld, via een berichtje of e-mail.

En terwijl ik daar druk mee bezig was, ging Vayèn lekker schilderen met onze nieuwe verf van Ikea. 🥰 Het is weer een creatieve week geweest!

Laat je hieronder een reactie achter wat je van m’n blog vond? Een berichtje of gewoon een smiley, alles mag. Ik kijk ernaar uit! ❤️

“Just because it’s not on social media, doesn’t mean it’s not happening.”

Ik kies er heel bewust voor om mijn creatieve leven te delen. De rest deel ik niet online. 

Wees je ervan bewust dat mensen zelf kiezen wat ze online delen en hoewel het leven van een ander misschien perfect lijkt, dat bij niemand zo is!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait