Wissellijst voor kindertekeningen

Ze kwamen vorige week bij Action in de aanbieding. Een enorme hit, want ik ving er elke keer naast.

Er zouden gisteravond twee dozen bijgevuld worden. Vanochtend heb ik er twee kunnen bemachtigen. 🥲

Maar ze zijn ontzettend leuk, de wissellijsten voor kindertekeningen. Ik gebruik ze ook voor mezelf. Als een van mijn doodles echt heel leuk is geworden, vind ik het leuk om ze in te lijsten. Alleen dan niet elke keer dat gedoe van een fotolijst helemaal uit elkaar halen…

Gelukkig heb ik nog wel een alternatief: je kan de wissellijst ook hier bij Amazon bestellen. Ze zijn iets duurder dan bij Action, maar dan heb je wel iets heel leuks.

Zet ‘m ergens neer of geef ‘m een mooie plek aan de muur. Heb je meerdere kinderen? Dan is het natuurlijk erg leuk om ze naast elkaar te hangen.

Het voordeel is dat je de oudere tekeningen erin kan bewaren. Dus elke keer als je een nieuwe heb, plaats je die vóór de oudere tekeningen. En zo heb je ook meteen een bewaardoos voor alle tekeningen. Een bijzondere herinnering voor later! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait