Week 18

Maandag 29 april 2024
Op 3 juni is de volgende les van de Coole Creaties (yay!) en vandaag kwamen de spullen die ik daarvoor had besteld binnen. Zo tof om dit te kunnen organiseren! Voor de kinderen natuurlijk, maar ook voor mezelf vind ik dit heel gaaf.

Dinsdag 30 april 2024
Het is vakantie, maar de creativiteit stopt nooit! Terwijl ik op mijn laptop wat dingen aan het uitwerken ben, komt Guusje me weer gezellig ‘helpen.’ Ze is zo’n schatje. 🥰 De extra tijd thuis met de kinderen en dieren is heel fijn. (En nee, ze bijt niet hard, hoor! Ze houdt met haar snavel mijn vinger vast, heel lief en zachtjes.❤️)

Woensdag 1 mei 2024
Het is nog wat vroeg, maar ik heb mijn cadeau voor Moederdag al gekregen… Een ‘echte’ fotocamera! 😍 Dit was al zo lang een wens en elke keer begon het toch weer te kriebelen… Later schrijf ik er nog een uitgebreider blog over. Maar je snapt wel dat ik meteen naar buiten ging om wat foto’s te knippen!

Donderdag 2 mei 2024
Een tijdje geleden bestelde ik wat nieuwe stencils om mee te schilderen op mijn gelli plate. Vandaag kwamen ze eindelijk binnen, en wat zijn ze leuk…! Ik kreeg nog niet de kans om ermee te gaan schilderen, maar Vayèn zat er al meteen bovenop. En terwijl ik de keuken aan het opruimen was en eten aan het koken, ging zij lekker tekenen en schilderen met de stencils (ik was een béétje groen van jaloezie… Zucht, hadden wij maar zoveel tijd en energie als de kinderen…😉)

Vrijdag 3 mei 2024
Ik heb nieuwe kleurplaten getekend voor de nieuwe les van Coole Creaties. Op 3 juni gaan we namelijk figuurzagen 🤩 en er zijn nog plekjes vrij. Aanmelden kan hier of gewoon via een berichtje als je al eerder een inschrijfformulier hebt ingevuld. 😉

De kleurplaten zal ik later ook uploaden op mijn website, want je kan ze natuurlijk ook gewoon kleuren of schilderen!

Ook maakte ik een nieuwe setup in mijn atelier voor de gelli plate. Hier zat ik al een paar weken over na te denken, maar het kwam er steeds niet van. Bram ging met onze kinderen wandelen en de hond uitlaten en ik liet alle rommel liggen 🙊 en ging snel naar mijn atelier. Tja, soms (vaak) moet je alles laten liggen om even iets voor jezelf te kunnen doen. En ik ben er zo blij mee! Er staat ook een statief bij, zodat ik kan mijn gelli plate experimenten kan vastleggen. 🤓

Zaterdag 4 mei 2024
Mijn collega kunstenaar Khalil kwam weer gezellig langs om samen met mij de volgende les van Coole Creaties voor te bereiden. Ik heb een idee, maar nog geen lesvoorbereiding, en samen gaan we dan de opdracht maken en ter plekke bekijken en bedenken hoe ik de les vorm moet gaan geven: wat is handig, wat is niet zo handig, wat moeten we anders doen tijdens de les?

Daarna wandelden we samen door de wijk – en nam ik mijn camera natuurlijk mee.

Ik moet nog kei veel leren, maar ik vind het zo leuk en ben al superblij met de plaatjes die we geschoten hebben!

Ook veel mooie foto’s van Guusje…

…en Sammie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait