Sint Maarten

Wat was het een heerlijke avond!

We liepen samen met onze kinderen door de wijk en er waren veel straten waar mensen een kaarsje of lichtje brandden voor Sint Maarten. Ik vind het zo leuk dat er zoveel mensen meedoen om de kinderen een fijne avond te bezorgen. 🙏

Nadat mijn traktatiezakjes met Halloween zo snel op waren, had ik voor Sint Maarten 100 traktatiezakjes gemaakt. In ieder zakje zat een mini kleurplaat, twee snoepjes en een uitnodiging voor mijn openingsfeest van Knutselen & Kletsen. 🎨

Natuurlijk had ik ook weer een bak met stenen voor in de stenentuin gemaakt. Deze keer waren het glow in the dark stenen! Wauw! ✨

Ik ben zo dankbaar en ik vind het zo fijn om te zien dat ik op deze manier zoveel kinderen blij kan maken!

Voor nu even uitrusten. Want maandag begint het Sinterklaasjournaal alweer. Dus binnenkort komen er natuurlijk Sinterklaas-stenen in de stenentuin! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait