6 maanden dreadlocks

Ik kan niet geloven dat het al zes maanden geleden is!

Zes maanden geleden kreeg ik mijn dreadlocks. Na al die jaren te hebben gezegd: “Oh, wat is dat toch mooi he? Cool he? Dat vind ik nou zo tof. Dat zou ik ook wel willen…” Zei mijn man ineens: “Dan doe je dat toch gewoon?”

Zo gezegd, zo gedaan.

Maar niet heus. Dat was echt nog wel een flinke bevalling! Ik heb 3 dagen in de stoel gezeten bij de kapper, het duurde in totaal 21 uur. En heel, veel, pijn… Jep. Je moet er wat voor over hebben.

Maar dat had ik. En nog steeds, want elke twee maanden de uitgroei bijwerken doet ook gewoon zeer.

Maar ik ben al heel blij met mijn dreadlock journey van de afgelopen maanden. Ik zie dat ze groeien (en ik wil ze graag lang!) en dat ze steeds mooier worden. Ik ben echt heel benieuwd hoe ze er over een jaar uitzien. En over vijf jaar. Time will tell.

Voor nu een filmpje met mijn dreadlock journey van de afgelopen zes maanden:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait