Nieuwe mensen, nieuwe inspiratie

Ik las een artikel in Happinez over nieuwe vrienden maken op latere leeftijd. Zo oud ben ik natuurlijk nog niet, 31 lentes jong op dit moment, maar ik ben ook geen kind meer. Kinderen kunnen zo lekker makkelijk vrienden maken: “Samen spelen?” En als je ouder wordt, is dat toch lastiger.

Maar als ik zo terug kijk op het afgelopen jaar dan heb ik toch heel veel nieuwe, inspirerende mensen ontmoet. Zo ook laatst iemand die ik op een feest trof. We hadden meteen een klik en als ik in de buurt was, mocht ik wel een keer langskomen. Het duurde even voordat het ervan kwam, maar vanochtend ging ik dan toch langs. Ze was thuis. 🙂

En de klik van toen tijdens het feest was er nu ook meteen weer. Sterker zelfs, volgens mij. We hadden heel veel dezelfde interesses en het ging al gauw over kunst en spiritualiteit en nog meer. Haar hele huis is ingericht met kunst en spiritualiteit en echt.. wauw! 

We hebben nummers uitgewisseld, ik kreeg boeken mee die ik mocht lenen en zelfs houden. En we spreken gauw nog eens af, zeker ook een keer bij mij thuis in mijn atelier. Ik ging vol nieuwe inspiratie naar huis.

Zo zie je maar, dat vrienden maken als je ouder bent helemaal niet onmogelijk is.
Het heeft alleen tijd nodig. Maar wat bestemd is komt vanzelf. 🙏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait