Kijk mee in mijn atelier: Mei 2023

Ik had deze maand geen Kunstklas en ook geen vrijwilligerswerk, maar het was me toch een drukke maand!

Nadat we maandenlang moesten wachten op de rolluiken, zijn die nu eindelijk geplaatst op zolder. Mijn atelier (en het kantoor van mijn man) is nu eindelijk af! We vierden natuurlijk Moederdag en mijn man heeft samen met mijn kinderen een prachtig stoepkrijtkunstwerk gemaakt – en ik ben ook nog verwend met cadeautjes! Ik knutselde deze maand nog wat samen met mijn kinderen en ook heb ik wat voor mezelf geschilderd.

En…

Ik heb dreadlocks! Dit is echt al jaren een droom en ik heb het nu eindelijk gedaan! Ik ga ze lang laten groeien en kan echt niet wachten tot het zover is!

Maar waar we écht super druk mee zijn geweest…

We hebben onze puppy opgehaald! Lees hier mijn blog over onze pup Sam. Het is een schatje, hij is heel lief en wil zo graag spelen. Maar deze maand was echt mega druk, echt wel afzien op sommige momenten. De laatste dagen waren gelukkig al een stuk rustiger. Hopelijk gaat het vanaf nu allemaal wat relaxter.

Bedankt voor het lezen en veel kijkplezier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait