Een nieuwe speelplek voor Guusje

Je weet inmiddels vast wel dat ik heel graag creatief ben. 😉 Maar ik vind het ook heel erg leuk om creatief te zijn voor Guusje! Naast eigen speelgoed voor Guusje maken, maak ik ook graag samen met mijn man nieuwe speelplekken voor Guusje. Ik heb daar wel een beetje hulp bij nodig, want mijn man heeft al het gereedschap, de kennis en de ervaring. 😉

In onderstaand filmpje kan je zien hoe we een nieuwe speelplek hebben gemaakt bovenop de kooi van Guusje. Ik vind het namelijk belangrijk dat Guusje genoeg speel- en leefruimte heeft, omdat ze nooit van de kooi af komt (want op de vloer spelen de kinderen) en ze vliegt zelf ook niet ergens naartoe.

Dus vandaar weer een mooie extra speelplek voor Guusje erbij!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait