Creatieve lessen “Knutselen & Kletsen”

Hoera! Hoera! Hoera!

Ik zou het liefst van de daken willen schreeuwen.
Ik ga mijn eigen creatieve lessen geven!

Vanaf januari 2024 ga ik knutsellessen geven aan kinderen van alle leeftijden. Ja zeker, van alle leeftijden. Want ik vind zowel het jonge kind als het oudere kind zo ontzettend leuk om samen mee te knutselen.

En extra bijzonder: ik ga gemengde groepen vormen. 

Er komen drie verschillende groepen: 
Peuterpret van 0-4 jaar; zij gaan samen met hun ouders knutselen. 
Mini Makers van 4-8 jaar; simpelweg omdat de onderbouw op vrijdag eerder vrij heeft.
Creatieve Kids van 4-16 jaar; ik heb er bewust voor gekozen om de groep van Creatieve Kids met verschillende leeftijden te mengen, omdat ik zie hoeveel de kinderen van en met elkaar kunnen leren.

Ik noem mijn creatieve lessen “Knutselen & Kletsen” omdat ik het belangrijk vind dat de kinderen samen creatief bezig zijn. Een beetje ’n soort van netwerken, maar dan voor kinderen. Want het is zo belangrijk om in contact te blijven met elkaar. Je hoeft niet perse beste vrienden te worden, maar het is wel heel fijn om met gelijkgestemden, andere creatievelingen, in contact te zijn en elke week even samen te komen en te… kletsen. 😉

Wil jij in januari ook graag komen knutselen en kletsen?
Aanmelden kan hier!

knutsellessen elst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait