Voorlezen: “Guusje gaat op reis”

Gisteren las ik weer een verhaaltje voor bij bibliotheek Elst, samen met Guusje. Ik had een nieuw verhaaltje geschreven en dit keer ging het over “Guusje gaat op reis.”

Op reis? Ja zeker! Guusje gaat overal mee naartoe! Naar de winkel, naar de dierentuin, op vakantie, noem het maar op. 

Ik vertelde over hoe Guusje mee gaat op reis. Namelijk in de rugzak als we wandelen, fietsen en autorijden. En in de reiskooi als we op de camping staan. Ik liet overal weer foto’s van zien en natuurlijk had ik ook veel materiaal en foto’s mee die de kinderen konden bekijken. 

En heel bijzonder: een van mijn creatieve leerlingen had speciaal voor deze dag papegaaien gevouwen en deelde ze uit voor alle kinderen die aanwezig waren. Ze waren echt supermooi Aukje, heel erg bedankt!!

Het was erg gezellig met zoveel ouders en kinderen. Allemaal bekende én nieuwe gezichten! 🥰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait