Feest! Ik vierde een week lang mijn verjaardag!

Happy birthday to me! 🥳

Vandaag ben ik dan echt jarig. 32 lentes jong. 🌹

Meestal vier ik mijn verjaardag ‘maar’ een heel weekend. Dit jaar vierde ik mijn verjaardag een week lang!

Vorige week woensdag kwam een lieve vriendin met haar lieve kinderen op visite. Ik kreeg een vogelhuisje voor de stenentuin cadeau. Zo leuk! Ik kocht een taart en kon daar op donderdag nog een stukje van eten samen met Bram. 😋

Op vrijdag vierde ik mijn verjaardag met de kinderen bij de Mini Makers en Creatieve Kids. Iedereen mocht zijn eigen cupcake versieren. Dat viel goed in de smaak! 🧁 En we gingen natuurlijk ook gewoon knutselen.

Op zaterdag kwam mijn schoonmoeder langs. Toen hadden we de echte taart die ik besteld had voor mijn verjaardag. 

Ik kreeg ook mijn verjaardagscadeau van Bram en de kinderen: een gelli plate met roller en boek. 🎨

‘s Middags gingen we shoppen bij Ruben Robijn. Als je het hebt over hemel op aarde… Ik kocht weer prachtige nieuwe edelstenen om kettingen van te maken. ✨

‘s Avonds gingen we uit eten voor mijn verjaardag. Dat is een van de tradities in ons gezin: wie jarig is mag kiezen wat en waar we gaan eten. Ik koos voor Fine Food Village, om de kinderen een all you can eat restaurant te laten ervaren. Een geslaagde avond!

Zondag vierde ik mijn verjaardag voor nog meer vrienden en familie. Ik wilde mijn verjaardag met een high tea vieren, dus ik zette de tafel vol met allemaal lekkere hartige en zoete hapjes. Het was zo gezellig! 

Vandaag was ik dan echt jarig. Normaal gesproken moet Bram op dinsdag altijd naar kantoor in Utrecht. Maar we moesten ook nog naar de boekhouder, dus die afspraak had ik ingepland op vandaag. Waren we lekker de hele ochtend samen. 😁

Bram had nog een verrassing voor mij, want hij had de hele dag vrij genomen. Nadat we bij de boekhouder waren geweest, gingen we samen lunchen en wandelen in ‘onze’ dierentuin.

Toen we daar waren haalden we ook nog mijn favoriete chocolade cupcakes. Uit school dronken we samen met de kinderen thee en aten we de cupcakes. 

Het was een perfecte verjaardagsweek. ❤️🙏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait