Boomspiegels bijwerken 

De ergste winter hebben we wel gehad, denk ik. Er zijn al best wat lentedagen geweest en wat is dat weer genieten!

Nadat ik vorig jaar de boomspiegels bij ons in de straat had geadopteerd, wist ik niet zeker of de plantjes de winter wel hadden overleefd. Het zag er allemaal erg somber uit…

Gisteren besloot ik om de boomspiegels weer even bij te werken. Al het onkruid eruit en de grond weer even harken. Ik moest goed zoeken tussen al het onkruid naar de plantjes. Maar wat bleek: ze hebben het allemaal overleefd!

Ook plantte ik vorig jaar wat vergeet-me-nietjes in een andere boomspiegel, die ik niet geadopteerd had. En die hebben de winter ook overleefd! Inmiddels heb ik die boomspiegel ook onofficieel geadopteerd en gisteren ook even lekker bijgewerkt. Alles staat er weer super netjes bij!

Natuurlijk kreeg de stenentuin ook een opknapbeurt. Een klein beetje onkruid weggehaald en… een nieuw bord! Het vorige bord had de storm niet overleefd, dus er moest een steviger bord komen. Mijn lieve, lieve man ging weer aan de slag en heeft een nieuw bord gemaakt.

Dit jaar wil ik nog meer gaan stekken uit onze eigen tuin en hopelijk steeds een nieuwe boomspiegel erbij pakken om de straat verder op te vrolijken. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait