A little bit of light for Halloween night

Ik wilde graag meedoen met Halloween dit jaar. Dus ik maakte 60 mini goodiebags om uit te delen en 60 stenen voor in mijn stenentuin. Ik heb de goodiebags gevuld met een lichtgevende armband, een kaartje en twee snoepjes. En… natuurlijk een uitnodiging voor mijn openingsfeest Knutselen & Kletsen!

Halloween knutselen

Bij Action kocht ik twee grote Halloween snoepbakken om de goodiebags in te bewaren en uit te delen. En voor mijn kinderen kocht ik twee snoepemmertjes, mét lichtjes!

Mijn voordeur en keukenraam had ik ook een beetje versierd met pompoenen en lichtjes, zodat het duidelijk was dat kinderen mochten aanbellen. De stenentuin was versierd met lichtjes zodat het goed opviel. En ik had nog een kei grappige lantaarn die enorm veel Halloween-herrie maakte. Het was duidelijk voor de buurt, haha. 

Stenentuin Elst

Ik was zó enthousiast. Totdat het zover was. Ik dacht: er zullen vast maar een paar kinderen komen en dan kan ik al die lichtgevende armbanden weggooien, zo zonde van het geld. Dat snoep komt wel op, maar de rest…

Máár… het duurde niet lang voordat de straten vol stroomden met kinderen en ouders en ik kon het niet geloven, maar ik had gewoon te weinig!

De goodiebags en stenen waren in een mum van tijd op. Ongelooflijk!

Halloween knutselen

Vorig jaar met Sint Maarten ging het ook al snel en nu weer, hoewel ik dat met Halloween niet had verwacht. 

Je snapt wel dat ik nu flink aan de bak ga voor Sint Maarten volgende week… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait