1 jaar dreadlocks

Het is alweer een jaar geleden dat ik mijn dreadlocks heb laten zetten. Ongelooflijk hoe snel de tijd gaat. Anderzijds voelt het nog helemaal niet als een jaar.

Een paar weken geleden heb ik mijn dreadlocks eindelijk geteld. Het zijn 66 dreads! Wow, dat is best veel, hoor. 

Vorig jaar waren ze nog een stuk korter. Inmiddels zijn ze lang genoeg om ze half vast te steken, of zelfs helemaal op te steken. Dan heb ik echt een mega knot bovenop mijn hoofd. 🤭 Wel lekker voor als het deze zomer superheet weer wordt.

Ze pluizen nog veel en elke onderhoudsbeurt worden ze weer van top tot puntje bijgewerkt. Maar de pluis schiet er elke keer toch weer uit. Ik heb gewoon eigenwijze krullen die heel graag gezien willen worden. 🙃

Het schijnt er ook wel bij te horen, dat dreadlocks in het begin zo pluizen. Ik ben heel benieuwd hoe mijn dreadlocks zich de komende jaren gaan ontwikkelen. Want als je je in de fases van dreadlocks gaat verdiepen, lees je ook dat dreadlocks ‘volwassen’ moeten worden.

Heb ik er spijt van dat ik dreadlocks heb genomen? Absoluut niet!

Elke keer als ik mezelf op foto’s bekijk, dan voel en zie ik gewoon dat het klopt. Dit ben ik. ❤️🙏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait