Mijn eigen stenentuin!

Nou ja, het is niet “mijn” tuin. En dat is ook precies de bedoeling: een Stenentuin voor iedereen om mooie stenen uit te zoeken en mooie stenen met elkaar te delen. ❤️

Het is alweer een paar jaar geleden dat deze trend er was. Maar het blijft leuk om te doen. Ik heb het weer opgepakt en geniet enorm van de kleine tekeningetjes op de stenen. Maar, ik wilde ze niet verstoppen. Ik wilde graag een Stenentuin bij mijn huis maken, waar ik alle geschilderde steentjes neerleg. Kinderen kunnen er dan een uitzoeken en meenemen. 

En nog leuker: kinderen mogen zelf ook stenen schilderen en toevoegen! 

Een beetje een soort van minibieb, maar dan met happy stones. Hoe leuk is dat?!

De eerste kinderen hebben al een steen uitgezocht, meegenomen én toegevoegd. Zo leuk om te zien! 🙏

Kom jij ook een keer kijken? Wie weet vind jij ook wel een mooie steen om mee te nemen. ✨

(Ik denk wel dat ik flink aan de bak moet om steeds weer nieuwe stenen te blijven schilderen.🤭)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait