Kijk mee in mijn atelier: Augustus 2023

Ik dacht het deze maand rustig aan te doen, even niet werken maar ontspannen en genieten. Nou, ik heb wel genoten, maar het was niet echt rustig aan doen!

We maakten eerst een cadeau voor oma, want die was 80 jaar geworden. We tekenden met verfstiften op de pot van de plant die we speciaal hadden uitgezocht. Zo werd het wel een heel bijzondere plant.

En Guusje werd 3 jaar, hoera! Dit hebben we uitgebreid gevierd natuurlijk. De dag daarna gingen we al meteen weer op vakantie. Er zitten dan ook veel vakantiefoto’s in de film van deze maand.

Natuurlijk werd er op vakantie ook gewoon geknutseld. Ik had mijn tekeningenlijn weer aan de tent gehangen en we knutselden zowel bij de kids club als met onze eigen knutselspullen bij de tent.

En heb je in het filmpje gezien wie we op visite hadden op de camping? Bah!

Eenmaal thuis kreeg mijn dochter box braids. Ze wilde eigenlijk dreadlocks, net als mama. Maar daar vind ik haar echt nog wel te jong voor. Maar ze mocht toch mee naar mama’s kapper voor een hoofd vol vlechtjes, bijna hetzelfde als dreadlocks.

De laatste week van de zomervakantie was ook enorm druk. Feest, glitter tattoos, hutten bouwen, snoep versieren, een stormbaan, nog meer knutselen en… mijn eigen stenentuintje! En ik volgde ook nog een workshop leren pendelen. Pfoeh…

Uitgerust het nieuwe schooljaar starten? Niet echt, haha! Maar we hebben alweer een paar dagen school erop zitten en we zaten gelukkig al snel weer in ons oude ritme. Heerlijk.

De stenentuin gaat razendsnel. De kinderen zijn zo enthousiast, de stenen vliegen eruit. Maar er komen ook steeds nieuwe stenen bij die de kinderen zelf gemaakt hebben. Dat vind ik zo leuk! Ik ben zelf ook tussendoor bezig met nieuwe stenen schilderen en leg er steeds een paar nieuwe bij.

Ben jij al wezen kijken in de stenentuin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait