Interview voor Duurzaamheidskrant

Vorig jaar heb ik drie boomspiegels bij ons in de straat geadopteerd. Twee daarvan hebben plantjes gekregen en de derde is een stenentuin geworden. Een stenentuin voor iedereen om mooie stenen uit te zoeken en stenen met elkaar te delen. 

Het is alweer een paar jaar geleden dat deze trend er was. Maar het blijft leuk om te doen. Ik heb het weer opgepakt en geniet enorm van de kleine tekeningetjes en kunstwerkjes op de stenen. Maar, ik wilde ze niet verstoppen. Ik wilde graag een stenentuin maken, waar ik alle geschilderde steentjes neerleg. Kinderen kunnen er dan een uitzoeken en meenemen. 

Vanochtend werd ik geïnterviewd voor de Duurzaamheidskrant van gemeente Overbetuwe. Ik vertelde over de boomspiegels met planten en de boomspiegel met stenentuin. 

In april wordt het artikel gepubliceerd. Ik hou je op de hoogte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait