Canon cadeau voor Moederdag

Al meer dan tien jaar wilde ik zo graag een ‘echte’ fotocamera hebben. Misschien had je al wel door dat ik heel graag foto’s maak 😉 maar met een telefoon is dat toch anders dan met een camera. De kwaliteit is minder, zeker als je wil inzoomen bijvoorbeeld. Voor mijn fotoboeken maakt me dat niet zo uit, maar het is wel leuk als het kan.

Dus zei ik tegen Bram dat ik voor Moederdag heel graag een fotocamera wilde. Ik ging op zoek naar wat een leuke camera zou zijn die goed bij mijn wensen zou passen en ik vond de Canon EOS R50 met extra lens. Natuurlijk was dat veel te ver over het budget heen 🙈 maar ik heb ook zelf meebetaald. 😊

Aan het begin van de meivakantie kwam de camera al binnen en het was zoooo mooi weer, dat ik mijn man en kinderen heel lief heb aangekeken of ze het cadeau al iets eerder willen geven. 🥹 Ze hebben met z’n drieën overleg gehad en besloten om mijn wens in vervulling te laten gaan. 😍

Zo kon ik de camera alvast leren kennen en wat foto’s maken. Want op Moederdag zelf gingen we naar de dierentuin en wilde ik heel graag foto’s maken van de dieren daar – en dan is het wel handig als ik al een beetje wist hoe de camera werkte.

Ik ben er echt zo blij mee en heb al zoveel mooie foto’s gemaakt! Ik zal binnenkort ook een playlist op mijn YouTube kanaal gaan maken, waar ik filmpjes ga delen met alle foto’s die ik gemaakt heb. Gewoon, omdat het kan. 😉

En ik zit eraan te denken om foto’s die ik heb gemaakt, ook te gaan tekenen of schilderen in mijn atelier. Weer zoveel nieuwe creatieve ideeën, zoveel uitdagingen, zoveel foto’s… Ben benieuwd hoe dit allemaal verder gaat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait