Dionne

Wat leuk dat je op mijn website komt kijken!


Ik vertel je graag iets over mezelf. 


Van kleins af aan ben ik altijd al creatief bezig geweest. Als peuter begon dat met tekenen en kleuren, maar naarmate ik ouder werd ging dat al gauw over in gift wrapping, scrapbooken, sieraden maken, journalen, noem het maar op. Ik heb dan ook dozen vol met knutselspullen in mijn studio, ik kan nergens afstand van doen en ik krijg steeds meer nieuwe hobby’s. En wat maakt mij dat gelukkig!


Niet alleen ik, ook onze kinderen vinden het héérlijk om in mama’s studio rond te snuffelen en op zoek te gaan naar nieuwe spulletjes om mee te knutselen. Vooral onze dochter kan alle tierelantijntjes altijd wel weer ergens voor gebruiken. Dat heeft ze dus niet van een vreemde. Mijn man snapt inmiddels ook dat ik in de zomer aan het shoppen ben voor de kerst en vice versa. Hij steunt me bij alles en helpt me met mijn bedrijf. 


Ik ben afgestudeerd aan de pabo en nadat ik een aantal jaar (bij)les heb gegeven, ben ik begonnen met Dionne’s Designs.

Ik vind het heerlijk om al mijn creativiteit hierin kwijt te kunnen. In eerste instantie ben ik vrij gaan tekenen voor mijn portfolio. Al snel ging ik zelf kaartjes ontwerpen. Ook vind ik het leuk om gratis printables voor mijn volgers te maken. De honderdduizendmiljoen ideeën die nog in mijn hoofd en hart zitten, breng ik in de toekomst een voor een tot leven en zullen ook op mijn website verschijnen. 

 

Ik hoop dat ik met mijn werk veel plezier en creativiteit in jouw leven mag brengen. 

Dat ik je mag inspireren en laten genieten!


Lieve groetjes, 


Dionne